دیتالایف انجین فارسی

انجمن سار دیتالایف انجین ورژن 2.5

تاریخ انتشار: 7 آذر 1389
ارسال کننده: Sam.Razm
امکانات اضافه شده توسط تیم پشتیبان فارسی:
اضافه شدن ماژول تشکر
ماژول پروفایل کاربران
پیام خصوصی در انجمن
مشخص کردن تاپیکهای دارای فایل اتک شده
مخفی کردن دکمه های ارسال از دید گروهی که دسترسی ندارند
و رفع چند مشکل دیگر

این نسخه فقط مخصوص ورژن دیتالایف انجین 9.0 هست.
  • دانلود
  • آموزش نصب
  • سوالات متداول
  • تصاویر
فایل زیر را دانلود کنید و بعد از باز کردن محتوی پوشه upload را درون هاستتون برزید و محتوی پوشه Sub Domain را در پوشه ساب دامین بریزید.
نام فایلحجم فایلتعداد دانلودعملیات
جهت دانلود این فایل، وارد سایت شوید. در صورتی که حساب کاربری ندارید، از طریق صفحه ثبت نام عضو شوید.
برای نصب یا آپدیت فایل http://yoursite.ir/dle-forum.php را اجرا کنید
اگر نسخه های قبلی این انجمن استفاده میکنید . در قسمت تنظیمات "دستی" را انتخاب کنید !

این هم یه قالب دیگه برای انجمن مشکل با اینترنت اکسپلورر حل شد
جهت دانلود این فایل، وارد سایت شوید. در صورتی که حساب کاربری ندارید، از طریق صفحه ثبت نام عضو شوید.
یکی از قالبهای زیبای myBB هست که برای انجمن دیتالایف ترجمه شده .

توجه : بعد از اتمام نصب فایل dle-forum.php در روت هاست و پوشه install در engine/forum را پاک کنید .

انجمن سار دیتالایف انجین ورژن 2.5
38 نفر (38 کاربر و 0 میهمان) از این مطلب تشکر کرده اند.
تشکر
عضو سایت
08 آبان 1389 - 00:04
سامان جان واقعاً دستت درد نکنه . flower flower
عضو سایت
08 آبان 1389 - 00:09
خیلی ها منتظر انجم ساز بودن
flower
عضو سایت
08 آبان 1389 - 00:51
ممنون fellow خیلی منتظر بودم
راستی پوشه sub domain کجاست ؟
عضو سایت
08 آبان 1389 - 01:44
بسیار عالی و ...

با توجه به حجمش چیز سبکی هست
عضو سایت
08 آبان 1389 - 01:52
دستت طلا flower

این رو ورژن 8 نصب میشه ؟؟؟؟؟ question

دوستانی که نصب کردن حتماً یه لینک بزارن با تشکر laughing

--------------------
مدیر بخش قالب ها
08 آبان 1389 - 07:43
آقا یه دنیا ممنون می دونی چند نفر رو خوشحال کردــــــــــــــــــــــــــی

--------------------
عضو سایت
08 آبان 1389 - 10:36
چطوری میتونم آپگرید کنم به این نسخه ؟ لطفا توضیح بدید.ممنون
عضو سایت
08 آبان 1389 - 11:30
سلام
میدونی دل چند نفر رو شاد کردی؟ laughing
ممنون
دوستون دارم
عضو سایت
08 آبان 1389 - 12:20
الان اقایون ذوق زده نصبم کردند ببینند چه جوریاست؟
من فعلا تعریف نمیکنم واستا نصبش کنم بعد

-----------------------
خوب من نصب کردم و خیلی راحتم نصب شد اما
با ساب دامین کار نکرد
وقتی هم بازش میکنم خطای زیر رو میده

public_html/engine/forum/main.php on line 63


قسمت جالبترش اینه که انجمن رو تو قسمت پست های سایت نشون میده
من تنظیمات رو دستکاری نکردم. و در ضمن من از نسخه 8.3 استفاده میکنم



ممنون میشم بگین مشکلش چیه
عضو سایت
08 آبان 1389 - 13:35
به نام خداوند بخشنده مهربان

با سلام

ببخشید می خواستم بدانم که می توان انجمن را در صفحه اول نصب کرد؟

سایت من دو اسم داره.مشکلی نیست؟

با تشکر
عضو سایت
08 آبان 1389 - 14:22
سامان جان شما که زحمتش رو کشیدید این ماژور آر اس اس رو هم توش قرار میدادی

به هر حال خیلی خیلی ممنون

--------------------
مدیر بازنشسته
02 آذر 1389 - 11:43
واقعا ممنون
لذت میبرم پیشرفت دیتالایف انجین رو روز به روز میبینم!!!

گفتن که فقط برای ورژن 9

--------------------
عضو سایت
02 آذر 1389 - 15:27
دستت درد نکنه flower

یکی لطف کنه به نصبه ما هم ببینیم dance

--------------------
مدیر بخش قالب ها
02 آذر 1389 - 22:20
دوستان من تاپیکی رو باز کردم تا مشکلات انجمن 2.5 رو اینجا مطرح کنید تا پراکنده نشه
اینم آدرس تاپیک :
http://forum.datalifeengine.ir/topic_5754/
در این تاپیک لینک دمو هم قرار دادم ...

--------------------
عضو سایت
03 آذر 1389 - 12:04
flower تشکر سامان جان

--------------------
عضو سایت
03 آذر 1389 - 18:57
واقعا خیلی ممنون گل کاشتین. flower

ولی هرچی میزنم دانلود نمیشه narahat لطفا یکی از دوستان روی یه سرور دیگه آپ کنه شاید دانلود شد.

ممنون
عضو سایت
03 آذر 1389 - 23:43
love
عضو سایت
05 آذر 1389 - 22:49
با سلام
چرا وقتی این آدرس را میدم چیزی نمیاد
http://www.mysite.ir/forum.php
مدیر بازنشسته
07 آذر 1389 - 01:30
farid-ahmadi,
چون نباید بیاد
آدرس انجمن در حالت استفاده از SEO به صورت http://www.mysite.ir/forum/ هست و در حالت غیر فعالی SEO به صورت http://www.mysite.ir/index.php?forum

--------------------
عضو سایت
07 آذر 1389 - 09:40
پس چرا انجمن را در صفحه کامل نشون نمیده

میخوام توی یه صفحه کامل باشه
عضو سایت
10 آذر 1389 - 17:45
ضمن تشكر از زحمات شما
لطفا مشكل قالب جدید را اینترنت اكسپلورر حل كنید. قالب در اینترنت اكسپلورر كاملا بهم ریخته هست.
مرسی
عضو سایت
11 آذر 1389 - 22:37
Warning: include_once(..//templates/5/forum/login.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/irawo1/public_html/forum/index.php on line 180 Warning: include_once(): Failed opening '..//templates/5/forum/login.tpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/irawo1/public_html/forum/index.php on line 180
فایل قالب forum/forums.tpl وجود ندارد..!


یعنی چی ؟

اونو بیخیال ، این دیگه چیه ؟؟؟


http://www.awo.ir/forum/

http://forum.parsabad.org/

Access Denied
Powered By Datalife Engine
عضو سایت
12 آذر 1389 - 16:26
درود بر شما مردان زحمت کش ! ....
عضو سایت
12 آذر 1389 - 18:47
آقا اگه بخوام یه دکمه یا لینک بزارم تو صفحه اول سایت که به فروم راهنمایی کنه باید چیکار کنم. آخه من نصب کردم ولی برای رفتن به فروم باید دستی ادرس رو وارد کنم
عضو سایت
11 دی 1389 - 14:12
سلام. من نصب کردم ولی این ارور رو میده:
Warning: include_once(/home/vol3/byethost11.com/b11_4162960/htdocs/templates/aquablue-nik
script.com/forum/forumlogin.tpl): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /home/vol3/byethost11.com/b11_4162960/htdocs/engine/foruminit.php on line 240 Warning: include_once(): Failed opening '/home/vol3/byethost11.com/b11_4162960/htdocs/templates/aquablue-nikscript.
com/forum/forumlogin.tpl' for inclusion (include_path='.') in /home/vol3/byethost11.com/b11_4162960/htdocs/engine/foruminit.php on line 240 
فایل قالب forum/mainforum.tpl وجود ندارد..!
شما می توانید این فایل را از فولدر Default به فولدر قالب کنونی خود آپلود کنید.

مشکل کجاست؟؟؟!!!
عضو سایت
13 دی 1389 - 01:06
من هرکاری میکنم فروم فعال نمیشه
لطفا یکی کامل توضیح بده که فایلهارو کجا باید آپلود کنیم؟
من تازه کارم، اگه میشه یه مقدار واضحتر توضیح بدین
عضو سایت
18 دی 1389 - 10:41
این فروم برای ورژن جدید 9.2 هم فعاله یا باید تغییرش داد؟
عضو سایت
29 دی 1389 - 19:46
این فروم برای ورژن جدید 9.2 هم فعاله یا باید تغییرش داد؟
عضو سایت
01 بهمن 1389 - 01:22
برای 9.2 نصبیدم اما قالب جدیده باهاش ست نمیشه!! چراشو نمیدونم، اما با قالب معمولیه مشکلی ندیدم...
عضو سایت
08 بهمن 1389 - 16:53
حل شد من که نصب کردم
جهت ارسال نظر، فرم زیر را تکمیل نمائید:
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:

 
پررنگکج خط دارخط دار در وسط|سمت چپوسط سمت راست|قرار دادن شکلکانتخاب رنگ|پنهان کردن متنقراردادن نقل قولتبدیل نوشته ها به زبان روسیقراردادن Spoiler
کد امنیتی: *