دیتالایف انجین فارسی

دیتالایف انجین فارسی

پشتیبان رسمی سیستم مدیریت محتوا

نمایش آخرین تاپیک

نمایش آخرین تاپیک های ارسال شده

با سلام خدمت تمام کاربران گرامی!
طبق قولی که داخل انجمن دادم قرار شد آخرین ارسال های انجمن را طوری ویرایش کنم که به این صورت نمایش داده بشه

نمایش آخرین تاپیک های ارسال شده

شما دسترسی لازم جهت دریافت این فایل را ندارید.
خوب دوستان ابتدا فایل ها را دانلود کنید و استخراج کنید سپس مراحل زیر را دنبال کنید:
index.php را باز کنید.
بعد از
require_once ROOT_DIR . '/engine/init.php';
کد زیر را قرار دهید
require ENGINE_DIR.'/modules/forum_showlast.php';


در همین فایل بعد از
$tpl->load_template ( 'main.tpl' );
کد زیر را قرار دهید
$tpl->set ( '{forum_table}', $tpl->result['forum_table'] );


فایل main.tpl را از قالب انتخابیتان باز کنید.
قبل از
{info} و {content}
کد زیر را اضافه کنید
{forum_table}

تقریبا کار تمام شد.
تنظیم کردن:
ابتدا engine/modules/forum_showlast.php را باز کنید
1- برای تغییر در تعداد لینک ها
$tedad = "10";
را پیدا کنید و عدد 10 را به هر مقداری که نیاز دارید تغییر دهید

2- برای نمایش آمار فقط و فقط در صفحه اصلی
/*and !$do*/
را به
and !$do
تغییر دهید. (متن را از حالت کامنت خارج کنید)

تغییر قالب:
تغییر قالب این بلاک کار سختی نیست با کمی دقت و سلیقه می توان قالب آن را تغییر و به قالب مورد علاقه خودتان تغییر دهید به طور کلی برای هماهنگ سازی با قالب فعلیتان کار زیر را انجام دهید
ابتدا درون پک کلیه فایل ها مربوط به قالب که در قالب پیش فرض ریخته می شود به قالب فعلیتان کپی کنید
بعد shortstory.tpl را باز کنید
هر آنچه تا قبل از {short-story} می بینید را در بخش اول که مشخص کردم در forum_last.tpl بریزید. (از tpl start تا tpl end اولی)
هر آنچه بعد از {short-story} می بینید را در بخش دوم که مشخص کردم در forum_last.tpl بریزید. (از tpl start تا tpl end دومی)
تگ های اضافی را پاک کنید و عنوان بلاک را هر چه که دوست دارید بنویسید مثلا آخرین ارسال های تالار گفتمان

موفق باشید فقط تشکر یادتون نره! flower

نظرات کاربران
احمد مرادی در 16 اسفند 1387 - 22:23 گفته:
عضو سایتنظرات: 222

ممنون محمدرضا جون happy makhsoosefreeiran

راستی دوستان خودم تست کردم ومشکلی نداره

--------------------

Arash Nodinian در 16 اسفند 1387 - 22:48 گفته:
مدیر بازنشستهنظرات: 332

ممنونم ، خیلی لازم بود flower

tahmiineh در 16 اسفند 1387 - 23:38 گفته:
عضو سایتنظرات: 24

ممنون اگر بخواهیم مطالب یکی از انجمنها را نشان ندهد چه کار باید بکنیم.

nima.a در 17 اسفند 1387 - 06:30 گفته:
عضو سایتنظرات: 246

آقا ممنون.
دست شما درد نکنه.
عالی بود. happy

فقط
and !$do
اشتباه تو کد رفته.

Mhk1369 در 17 اسفند 1387 - 10:35 گفته:
عضو سایتنظرات: 77

خیلی قشنگه شده مثل آخرین ارسالهای انجمن نیوک

M3hrdad-IT در 17 اسفند 1387 - 13:08 گفته:
عضو سایتنظرات: 27

نمینویسه که چه کسی پست رو ارسال کرده و در چه تاریخی ؟؟

پیام سپرده در 17 اسفند 1387 - 13:49 گفته:
مدیر سایتنظرات: 248

عالی .موفق باشی flower

--------------------

Saher در 17 اسفند 1387 - 14:33 گفته:
میهمان

AHMAD-SE,
شما کد را دوباره گذاشتید! یا بیشتر من گفتم قبل از {info}{content} بگذارید منظورم یک بار بود!

Arash.N,payam.sepordeh,Mhk1369,
feel

tahmiineh,
اونم چشم به زودی داخل نظرات همین پست بهتون اطلاع می دم!

nima.a,
من که گفتم اون برای چی هست! اضافی نیست گذاشتمش در حالت کامنت (یعنی به عنوان دستور حساب نمی شه) مگر این که کسی بخواد فقط در صفحه اصلی آخرین تاپیک ها را نمایش بده از حالت کامنت خارجش می کنه!

nima.a در 17 اسفند 1387 - 14:57 گفته:
عضو سایتنظرات: 246

محمد رضا جان من فهمبدم. ممنون. منظورم این لود که نصفش بیرون از [c ode][/code] هست که الان درست شده.

Psycho در 17 اسفند 1387 - 16:47 گفته:
میهمان

لازم و مفید ... flower

EMohammad در 17 اسفند 1387 - 19:23 گفته:
عضو سایتنظرات: 93

خسته نباشی عالی بود winkedlove

tahmiineh در 18 اسفند 1387 - 02:50 گفته:
عضو سایتنظرات: 24

برای من خیلی مهمه که بشه مطالب یه انجمن خاص رو نشون ندیم اگه بهم بگی بی نهایت ممنونت می شم . من منتظرم ... no

alifx4 در 18 اسفند 1387 - 20:31 گفته:
عضو سایتنظرات: 298

عالیه

tahmiineh در 19 اسفند 1387 - 13:35 گفته:
عضو سایتنظرات: 24

خواهشاً یکی به من بگه چه حوری آخرین ارسالهای یم انجمن خاص رو نشون ندم ؟؟؟؟/؟

Saher در 19 اسفند 1387 - 17:55 گفته:
میهمان

tahmiineh,
اون دفعه نشد به دلایلی پاسختون را بدم ... ببنید امیدوارم که در مورد آیدی انجمن ها اطلاع داشته باشید و بدونید که چه طوذی می شه آیدی هر انجمن را مشاهده کرد

شما enigne/modules/forum_showlast.php را باز کنید و خط زیر را بیا بید
    $result = $db->query("SELECT * FROM " . PREFIX . "_forum_topics ORDER BY last_date DESC LIMIT ".$tedad."");

بعد با این کد جایگزینش کنید:
    $result = $db->query("SELECT * FROM " . PREFIX . "_forum_topics where forum_id='' ORDER BY last_date DESC LIMIT ".$tedad."");
ببیند حالا آی دی انجمن هایی که می خواهید نمایش داده بشه را بین '' قرار بدید در forum_id=''

tahmiineh در 19 اسفند 1387 - 20:47 گفته:
عضو سایتنظرات: 24

ممنون اگه بخوام id های 2 و 3 را قرار بدهم بین این دو شماره چی قرار بدم ؟ ؟؟

Saher در 19 اسفند 1387 - 22:38 گفته:
میهمان

tahmiineh,
کاما , مثلا به این صورت
2, 3


tahmiineh در 21 اسفند 1387 - 20:53 گفته:
عضو سایتنظرات: 24

مرسی

M3hrdad-IT در 27 اسفند 1387 - 10:05 گفته:
عضو سایتنظرات: 27

جناب king عزیز . ممنونم از شما ولی ای کاش این 2 مورد رو هم اضافه میکردید که کارتون کامل و 20 باشه flower
1 - بنویسه چه کسی پست رو ارسال کرده
2 - در چه تاریخی ارسال شده

ممنون

citysoft در 09 خرداد 1388 - 16:55 گفته:
عضو سایتنظرات: 10

من تمام این کارها را انجام دادم
ولی تو صفحه اصلی 2 بار میاردش !

اولی خوبه
ولی دومی 1 کم مشکل داره !

javad-delta در 07 تیر 1388 - 12:39 گفته:
عضو سایتنظرات: 2

آقا من این رو نصب کردم لوگینش مشکل داره!!!
یعنی به جای اینکه توی قالب لوگین رو بیاره می نویسه {login} و منوی لوگین نمیاد!!
خواهشا راهنماییم کنید.

http://afgraph.com/forum.php

bia2hes در 14 شهریور 1388 - 16:07 گفته:
عضو سایتنظرات: 80

دمت جیز

mehdi372 در 27 شهریور 1388 - 08:31 گفته:
عضو سایتنظرات: 45

118 در 21 آبان 1388 - 17:46 گفته:
عضو سایتنظرات: 2

نقل قول: nima.a
$tpl->set ( '{forum_table}', $tpl->result['forum_table'] );


آقا این یعنی چی؟؟؟
من هر کاری كه کردم كه فقط و فقط در صفحه اصلی نشون بده نشد.
در همه جا نشون میده حالا چه در حالت کامنت باشه یا خارج آن. لطفا کمک کنید؟؟؟

masoud1373 در 30 آبان 1388 - 05:42 گفته:
عضو سایتنظرات: 63

خیلی خوبه.

ممنون

میلاد میرزایی در 28 اسفند 1389 - 18:58 گفته:
عضو سایتنظرات: 56

سلام آقا این اشتباه آدرس میده وقتی روی تاپیک کلیک میکنی مینویسه وجود ندارد:

http://www.subtitle.cz.cc

--------------------

ایمان برومند در 07 خرداد 1390 - 07:24 گفته:
عضو سایتنظرات: 129

سلام...
خسته نباشید...
میشه راهنمایی کنید چطور میشه ارسالی مای بی بی رو تو دیتا لایف نشون بدیم؟

ممنون

ارسال نظر
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود؟ کلیک کنید!