دیتالایف انجین فارسی

دیتالایف انجین فارسی

پشتیبان رسمی سیستم مدیریت محتوا

پرسش و پاسخ FAQ

پرسش و پاسخ FAQ

بوسيله اين ماژول مي توانيد يك سيستم پرسش و پاسخ (FAQ) در سايت راه بندازيد.
- با امكان اضافه كردن سوال در هم در سايت و هم در مديريت

پرسش و پاسخ FAQ


فايل زير را دانلود كنيد و بجاي مشخص شده كپي كنيد.
Download

فايل Engine/Engine.php را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
switch ($do) {

بعد از اين كد، كدهاي زير را قرار دهيد:
    case "faq" :
        include ENGINE_DIR.'/modules/faq.php';
        break;


فايل Engine/Inc/Options.php رو باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
$options['others'] = array(


پس از اين كد، كدهاي زير را قرار دهيد:
    array(
        'name'       => $lang['opt_faq'],
        'url'        => "$PHP_SELF?mod=faq",
        'descr'      => $lang['opt_faqd'],
        'image'         => "faq.png",
        'access'     => "1",
    ),


فايل Language/Farsi/Adminpanel.lng را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
$lang = array (

پس از اين كد،‌ كدهاي زير را قرار دهيد:
'opt_faq' => "پرسش و پاسخ",
'opt_faqd' => "Office FAQ on the site",
'faq_question' => "سوال",
'faq_answer' => "پاسخ",
'faq_date' => "تاريخ ايجاد:",
'faq_name' => "نام",
'faq_altname' => "آدرس Seo (صفحه)",
'faq_edit' => "ويرايش",
'faq_delete' => "حذف",
'faq_view' => "نمايش",
'faq_add_page' => "ايجاد صفحه",
'faq_add_faq' => "اضافه كردن پرسش و پاسخ",
'faq_title_faq' => "فهرست پرسش و پاسخ",
'faq_title_aef' => "اضافه كردن / ويرايش كردن پرسش و پاسخ",
'faq_title_aep' => "اضافه كردن / ويرايش كردن صفحه",
'faq_title_pages' => "فهرست صفحات",
'faq_error_1' => "نام را وارد كنيد. (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_2' => "هيچ آدرسي وارد نكرده ايد. كاراكترهاي موجود: \"a تا z و 0 تا 9\".  (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_3' => "سوال را وارد كنيد. (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_4' => "پاسخ را وارد كنيد. (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_5' => "Length answer more 2000 characters.",
'faq_error_6' => "چيزي وجود ندارد.",
'faq_confirm_1' => "آيا شما از حذف اين مطمئن هستيد؟",
'faq_confirm_2' => "آيا شما از حذف اين مطمئن هستيد؟",


فايل Language/Farsi/Website.lng را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
$lang = array (

بعد از اين كد، كدهاي زير را قرار دهيد:
'faq_error_1' => "سوالتان را وارد كنيد. (كمتر از 2000 كاراكتر)",
'faq_add_ok' => "از شما متشكريم، به سوال شما بزودي پاسخ داده خواهد شد.",


فايل Admin.php را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
'files'=> 'user',

پس از اين كد، كد زير را قرار دهيد:
'faq'=> 'admin',

فايل htaccess. را باز كنيد و كد زير را در آخر آن اضافه كنيد:
RewriteRule ^faq/([^/]+).html$ index.php?do=faq&page=$1 [L]


وارد PHPMyAdmin شويد و پس از انتخاب ديتابيس، ‌SQL هاي زير را وارد آن كنيد:
DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq`;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq` (
  `id` int(10) NOT NULL auto_increment,
  `question` text NOT NULL,
  `answer` text NULL,
  `position` tinyint(5) NOT NULL default 1,
  `page` smallint(8) NOT NULL default 0,
  `date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=latin1 */;

DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq_pages`;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq_pages` (
  `id` smallint(8) NOT NULL auto_increment,
  `name` varchar(255) NOT NULL default '',
  `altname` varchar(255) NOT NULL default '',
  `date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=latin1 */;


حالا با آدرس زير مي توانيد وارد مديريت اين ماژول بشويد:

نظرات کاربران
misagh در 09 دی 1386 - 20:13 گفته:
عضو سایتنظرات: 1

سلام بابا این دانلوودی که گزاشتین اصلا اینگین اینگین پی اچ پی نداره فقط اوپشن پی اچ پی داره اول چک کنین بعد بزارین تو سایت یه ساعت بیشتر که الاف شدم

محمدرضا یکتامرام در 09 دی 1386 - 22:12 گفته:
مدیر کلنظرات: 356

misagh,
دوست عزیز، اون فایلی كه شما میگین (Engine/Engine.php)‌ ماله خوده فایل های سیستمه..!!!! what
نه ماله این فایلی كه گذاشتم دانلود كنین..
اگه اینطوری بود كه دیگه نمیگفتم این فایل رو ادیت كنین lol

--------------------

WarezBand در 18 دی 1386 - 08:07 گفته:
عضو سایتنظرات: 17

سلام آقای یکتا
من از ورژن 6 دیتالایف انجین استفاده می کنم .

خواهش می کنم یه روش برای تغییر دسترسی به فایل ها رو بدین برای قالب ها

آخه من هرچی دسترسی به فایل های قالب ها رو 666 قرار می دم بازم فایده نداره و راحت میشه اون فایلو دانلود کرد و یا دید مخصوصا فایل main.tpl .

با تشکر از شما.

یاشار در 23 دی 1386 - 20:17 گفته:
میهمان

من با موفقیت نصب کردم.
خوب حالا باید از کجا سوال بپرسیم؟!!!!

iranibazar در 27 دی 1386 - 16:13 گفته:
عضو سایتنظرات: 23

بابا من نصب کردم ولی متاسفانه وقتی روش کلیک میکنم میگه " دسترسی ندارید " چیکار کنم؟

mybackup78 در 10 بهمن 1386 - 01:05 گفته:
عضو سایتنظرات: 38

این ماژول با فارسی نویسی مشکل دارد یعنی نمی شود در آن سوال یا جواب فارسی نوشت و فقط با حروف فارسی کار میکند

ja2ogar در 05 اسفند 1386 - 13:46 گفته:
عضو سایتنظرات: 40

سلام و خسته نباشد

برای من وقتی سوال و جواب انگلیسی می نویسم علامت سوال میاد .

همه چی بهم میپاشه

--------------------

rasoul در 02 فروردین 1387 - 10:36 گفته:
عضو سایتنظرات: 4

فارسی ساپورت نمیکنه recourse belay

jansakht در 07 مهر 1387 - 01:38 گفته:
عضو سایتنظرات: 21

منم همین مشگل فارس نویسی رو دارم.چیکار کنیم؟

فهمیدم مشکل فارسیش از کجاست؟
در آخرین مرحله این را وارد کنید :
وارد PHPMyAdmin شوید و پس از انتخاب دیتابیس، ‌SQL های زیر را وارد آن كنید:

DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq`;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`question` text NOT NULL,
`answer` text NULL,
`position` tinyint(5) NOT NULL default 1,
`page` smallint(8) NOT NULL default 0,
`date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=utf8 */;

DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq_pages`;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq_pages` (
`id` smallint(8) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(255) NOT NULL default '',
`altname` varchar(255) NOT NULL default '',
`date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=utf8 */;

blog2008 در 01 آبان 1388 - 10:36 گفته:
عضو سایتنظرات: 3

این کد رو هم زدم ولی
���������� ��������� ������: faq_list.tpl
می یاد

Amirali در 06 شهریور 1390 - 21:12 گفته:
عضو سایتنظرات: 178

مفید خواهد بود.ممنون makhsoosefreeiran

هاشمی در 06 مهر 1390 - 18:27 گفته:
عضو سایتنظرات: 1

فایلهای gif رو نذاشتی

leila_ps در 26 فروردین 1394 - 13:36 گفته:
عضو سایتنظرات: 3

واسه من admin.php اون قسمت 'files'=> 'user', رو نداره . چیکار کنم؟؟؟ recourse

leila_ps در 27 فروردین 1394 - 08:25 گفته:
عضو سایتنظرات: 3

کسی نیست جواب منو بده. کارم گیره این ماژوله عاخه recourse narahat

ارسال نظر
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود؟ کلیک کنید!