دیتالایف انجین فارسی

دیتالایف انجین فارسی

پشتیبان رسمی سیستم مدیریت محتوا

هماهنگ سازی mybb با

هماهنگ سازی mybb با دیتالایف انجین

توسط اين هك مي توانيد كاري كنيد كه هر كس در سايتتون كه با Datalife هست عضو شد، توي انجمني كه Mybb باشه عضو بشه و همچنين با اين هك مي توانيد آخرين پست هاي انجمن Mybb رو هم توي سايت به نمايش در بياوريد.

هماهنگ سازي mybb با ديتالايف


فايل زير رو دانلود كنيد و همرو به داخل فولدر اصلي WWW (كنار admin.php) كپي كنيد.
Download

فايل هاي mybb-config.php و dle_vs_mybb.php رو باز كنيد و اطلاعات مربوط به ديتابيس انجمن MyBB رو درون آن وارد كنيد. (همه چيز معلوم هست كه كجا بايد چه چيزي رو وارد كنيد)


فايل index.php رو باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
echo $tpl->result['main'];

كد پيدا شده رو حذف كنيد و بجاش كد زير رو قرار دهيد:
eval (' ?' . '>' . $tpl->result['main'] . '<' . '?php ');


فايل Engine/Modules/Register.php رو باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
require_once ENGINE_DIR.'/classes/parse.class.php';

پس از آن، كد زير رو قرار دهيد:
require_once ROOT_DIR."/dle_vs_mybb.php";

در همين فايل به دنبال كد زير بگرديد:
if (intval($config['reg_group']) < 3) $config['reg_group'] = 4;

پس از آن، كدهاي زير رو قرار دهيد:
if($password1==$password2) {$sr_password1=$password1;}
$member_info = array(
  'username'     => $name,
  'password' => md5($sr_password1),
  'email'    => $email,
  'regtime'  => $add_time,);

$mybb->from_dle_registration($member_info);


فايل Templates/Your-Theme/Main.tpl رو باز كنيد و كد زير رو در جايي كه ميخواهيد آخرين پست هاي انجمن به نمايش در بياد رو قرار بديد:
<?php include( 'lasttopics.php' ); ?>


چون اين هك رو خودم آماده كردم، انجمني mybb روي سايت نداشتم كه تست كنم و اين هك فقط روي لوكال هاست چك شده و كار ميكرده..! پس اگه مشكلي بود، لطفاً در انجمن ها مطرح كنيد.

نظرات کاربران
nima.a در 02 خرداد 1387 - 14:54 گفته:
عضو سایتنظرات: 246

سلام.
خیلی ممنون.
لطما هماهنگ سازی دیتالایف انجین با phpBB را هم توضیح دهید.

محمدرضا یکتامرام در 02 خرداد 1387 - 15:00 گفته:
مدیر کلنظرات: 356

سلام nima.a,
چشم برای اون هم اگه تونستم آماده می كنم smile

--------------------

digitak در 02 خرداد 1387 - 15:13 گفته:
عضو سایتنظرات: 58

سلام آق محمد love
می دونستی بهترین حرکتی که تو دیتالایف انجین می تونستی بزنی این بود ؟ wink

ممنون واقعا !

tack در 02 خرداد 1387 - 15:26 گفته:
عضو سایتنظرات: 86

اقا محمد سلام واقعاَ که شاهکار کردی

اقا دستت درد نکنه خیلی خیلی کار بزرگی کردی

باز هم ممنون worship pray

در ضمن من هم تست کردم اقا 100 % کار می کنه و مشکلی نداره

saron در 02 خرداد 1387 - 15:56 گفته:
مدیر بازنشستهنظرات: 198

سلام آقا محمد
می گم اسكریپت فروشگاه به شكل ماژول برای دیتا لایف گیر آوردین یا خودم یه تر و تمیز آژاكسیش رو بنویسم ؟ smile

محمدرضا یکتامرام در 02 خرداد 1387 - 16:08 گفته:
مدیر کلنظرات: 356

digitak, tack,
4 كریم love

saron,
من تقریباً درستش كردم... آژاكس هم توی بعضی قسمت هاش به كار بردم..!
میخوای واستون بفرستم ببینین چطوریه؟ (كه اگه چیزی كم و كسر داشت شما كه تو PHP وارد هستین، اضافه كنین)

--------------------

nextdl در 02 خرداد 1387 - 16:41 گفته:
عضو سایتنظرات: 5

محمد جان به نظر من هم یكی از بهترین كارهاتون همینه

وی برای من یه مشكلی داره ؟؟ همیه حروف رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می ندازه

saron در 02 خرداد 1387 - 17:17 گفته:
مدیر بازنشستهنظرات: 198

mohammad_1ta,
ممنون می شم اگه بفرستینش .
به ایمیل salehi221 بفرستین .

سئوال : می گم وقتی شما یه كالا رو به سبد خریدتون اضافه می كنید ، اون این كارو با آژاكس انجام می ده ؟ اگه اینجوریه خیلی عالیه و گرنه خودم باید این كارو بكنم . امكان امتیاز دهی و نظر دادن برای محصولات رو داره ؟ یك پلاگین هستش یا بخش مدیریت مستقل برای خودش داره ؟ منظورم اینه كه مثل گالاری عكس كه تو همین سایت گذاشتین یك ماژول هستش یا نه ؟

تشكر

Ali98 در 02 خرداد 1387 - 17:41 گفته:
عضو سایتنظرات: 28

ممنون محمد جان
منتظر هماهنگ سازی با VB هم هستیم winked

خبر فروشگاه هم خیلی خوشحالم کرد . امیدوارم به زودی با امکانات زیاد تکمیل شه fellow

nextdl در 02 خرداد 1387 - 17:47 گفته:
عضو سایتنظرات: 5

علی جون محمد تو فروم هم گفت ماله vb پولیه مثل خودش؟؟

Ali98 در 02 خرداد 1387 - 18:55 گفته:
عضو سایتنظرات: 28

ببخشید من حواسم نبود recourse

محمدرضا یکتامرام در 02 خرداد 1387 - 21:12 گفته:
مدیر کلنظرات: 356

سلام nextdl,
اگه تمام حروف اسم تاپیک رو ؟؟؟؟؟ نشون میده، فایل lasttopics.php رو باز كنین و كدهای زیر رو حذف كنین ببینین درست میشه؟
mysql_query("SET NAMES 'cp1251'", $link);
mysql_query("SET character_set_connection = 'cp1251'", $link);

(اگه درست شد، لطفاً بگین تا درست كنم فایلش رو smile )

saron,
چشم الان براتون ارسال میكنم. ( [email protected] بود دیگه؟ ) smile

در مورد آژاكس بودن اون قسمت، اول اون كارو انجام دادم، ولی چون آژاكس بود دیگه چیزی توی دیتابیس اضافه نمیكرد..! برای همین آژاكس بودن اون قسمت رو بداشتم...
امكان امتیاز دهی و نظردهی رو قبلاً گذاشته بودم ولی بعداً كه فكر كردم حذفش كردم... sad
امكان اضافه كردن كالا و موضوع بندی كالا ها رو هم میشه از توی مدیریت انجام داد.
حالا خودتون ببینین چی شده fellow

--------------------

2lesag در 02 خرداد 1387 - 23:01 گفته:
عضو سایتنظرات: 17

ایولا پسر
ریئس نمیخوای زن بگیری ؟

saron در 02 خرداد 1387 - 23:03 گفته:
مدیر بازنشستهنظرات: 198

mohammad_1ta,
نه دوست عزیز در gmail هستش .
salehi221{at}gmail{dot}com

این ماژول سیستم پرداخت بانكهای ایرانی مانند سامان و پارسیان و ... رو داره ؟ اگه نداره خودم درستش می كنم . fellow
خیلی ممنون

nextdl در 03 خرداد 1387 - 23:26 گفته:
عضو سایتنظرات: 5

نه محمد جان نه تنها درست نشد بلكه یه مشكل جدید دیگه هم برام ژیش اومده تو IE اسمها یا همون علامت سئوال ها از كادر میان بیرون و قالبو میزنند به هم ممنون میشم یه كاریش بكنی

love

farhaditoomaj در 12 خرداد 1387 - 09:17 گفته:
عضو سایتنظرات: 7

سلام آقا محمد دست شما درد نکنه
اگه میشه هماهنگ سازی 4images با دیتالایف انجین رو هم بزارید.
ممنون میشم smile

3canc در 12 خرداد 1387 - 13:55 گفته:
عضو سایتنظرات: 145

آقا بالاخره كسی این سیستم رو نصب كرده و داره استفاده میكنه ؟ ما بریم ببینیم

p30update در 19 خرداد 1387 - 22:15 گفته:
عضو سایتنظرات: 32

آقا در محل نمایش ارور زیر را می دهد:پستی را نمی تواند نشان دهد.

و نصف سایت بالا نمی آید.(تمام مقادیر برای اتصال به دیتابیس هم چک کردم درست بود belay )

ehsan_dyn در 18 تیر 1387 - 21:19 گفته:
عضو سایتنظرات: 4

آقا دستتون درد نکنه اما یه مشکلی داره اونم اینه که اگه کاربری قبل از اینکه انجمن به وب سایت اضافه شده باشه عضو سایت بشه دوباره باید عضو شه ...
راهکاری برای این مشکل ندارین ؟

mafia3 در 24 مهر 1387 - 14:27 گفته:
عضو سایتنظرات: 8

آیا میشه توی Root
دیتا توی روت اصلی نباشه و دیتا توی یه پوشه مثلا beta و mybb توی پوشه forum باشه
آیا باز هماهنگ میشه کرد؟

احمد مرادی در 09 دی 1387 - 15:40 گفته:
عضو سایتنظرات: 222

happy makhsoosefreeiran happy happy makhsoosefreeiran

خیلی ممنون

--------------------

xenonPZ در 22 بهمن 1387 - 08:17 گفته:
عضو سایتنظرات: 19

سلام دوستان هماهنگ سازی دیتا لایف با vb و phpbb و smf را آماده کردم
اگر خواستید براتون بگذارم
راستی یک هاست 50 گیگی دارم که می خواهم هدیه اش کنم به دیتا لایف چون از 15 هر ماه به بعد دیتا لایف پهنای باندش تموم میشه با این کار این مشکل هم حل میشه
با تشکر از مدیر سایت
laughing

miladshapouri در 07 اردیبهشت 1388 - 19:49 گفته:
عضو سایتنظرات: 4

با سلام ،

آقا لینک خرابه ، من شدیدا به این هک نیاز دارم ، لطفا اصلاحش کنید!

nima.a در 13 خرداد 1388 - 11:28 گفته:
عضو سایتنظرات: 246

لینک درسته عزیز fellow

mehran0111 در 22 خرداد 1388 - 14:10 گفته:
عضو سایتنظرات: 11

برا من که اینجوریه وثبت نامها هم در مای بی بی نشون نمیده
My Webpage

parsipop در 26 مرداد 1388 - 13:06 گفته:
عضو سایتنظرات: 22

یه سوال
اگه از مای بی بی عضو بشیم توی دیتالایف انجین هم عضو شدیم ؟؟

یا فقط اونجوری کار میده؟؟

mehdi372 در 28 مرداد 1388 - 20:15 گفته:
عضو سایتنظرات: 45

شرمنده
ولی کار که نکرد هیچ سایتمم رو داغون کرد.

ـــــــــــــــــــــــ
مرکز دانلود پارسی زبانان
www.007download.ir

ابراهیم قنبری در 08 اسفند 1388 - 04:47 گفته:
عضو سایتنظرات: 32

این جوری که معلومه این هک برای هیچ کسی روی سرور کار نداده اگه بتونین عملیش کنید واقعا عالی میشه من یکی که خیلی لازمش دارم. question

kaaavir1369 در 03 تیر 1389 - 22:06 گفته:
عضو سایتنظرات: 1

بابا این خرابه

سالارخیابانی در 19 تیر 1389 - 01:29 گفته:
عضو سایتنظرات: 37

دوستان من الان دارم به صورت مجتمع شده از این سیستم استفاده میکنم ولی متاسفانه اموزشی که ارسال کردم هنوز منتشر نشده یا هیچ وقت منتشر نخواهد شد.www.godofsearch.ir/forum/ شما میتوانید خودتان ببینید.ممنون.
در ضمن هر کی خیلی نیاز داره میتونه pm بده بهش توضیح میدم. belay

--------------------

ارسال نظر
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود؟ کلیک کنید!