ایران سرور
چگونه هاستم رو آفلاین کنم , یک سوال ساده ولی من بلد نیستم
15 بهمن 1390 - 10:48
پست #1
------*
عضو جدید
گروه کاربري: عضو سایت
محبوبیت: 0
عضويت: 12 مرداد 1390
تشکرها: 0
تشکرها از اين کاربر: 1
سلام اگه کسی هست کمکم کنه بسم الله
راستی این ارور هم اگه کسی فهمید چیه ، دیگه سوال اولی رو نمی خوام چون که بعد از مدتی که سایتم شلوغ پلوغ شد با 3000 مطلب که شد
صفحات html (یعنی صفحات آرشیو - نام کاربری اشخاص - ادامه مطالب ) که با پسوند html هستند رو باز نمیکنه
این ارور رو میده
ضمنا از دیتا لایف پلاس 8.2 استفاده می کنم
Not Found

The requested URL /user/fabrick/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

پيام ويرايش شد anaefrit - 15 بهمن 1390 - 16:22

8 اسفند 1390 - 21:09
پست #2
-----**
عضو سایت
محبوبیت: 10
عضويت: 17 بهمن 1389
تشکرها: 45
تشکرها از اين کاربر: 31
anaefrit,
به جایی برو که دیتالایف انجین رو نصب کردی و فایل htaccess رو حذف کن و دوباره آپلود کن مشکلت رفع میشه
--------------------------------------------------------------------------------

1.مردان قانون به گوش باشند من وارز هستم و از هیچ قانونی از لحاظ نرم افزاری تبعیت نمی کنم. با افتخار قانون دیتالایف انجین را پذیرا شدم. اما به کسی متذکر نمی شوم و اگر هم جواب سوال کسی را بلد باشم بدون وقفه جواب می دهم.
--------------------------------------------------------------------------------

2.اگر دیتا لایف انجین مال ما ایرانی ها بود از سازمان بین الملی گرفته تا حقوق بشر شکایت می بردیم تا حقمان را پس بگیرند.

3.اگر برنامه نویس هستید و از نقض حقوق خود می ترسید. هیچ وقت برنامه ننویسید.

سایت حمیـــــــــد آنلاین: www.hamid-online.ir

پيام ويرايش شد seleron - 8 اسفند 1390 - 21:10

8 اسفند 1390 - 21:14
پست #3
پروفشنال
محبوبیت: 41
عضويت: 9 ارديبهشت 1390
تشکرها: 256
تشکرها از اين کاربر: 412
نقل قول: seleron
1.مردان قانون به گوش باشند من وارز هستم و از هیچ قانونی از لحاظ نرم افزاری تبعیت نمی کنم. با افتخار قانون دیتالایف انجین را پذیرا شدم. اما به کسی متذکر نمی شوم و اگر هم جواب سوال کسی را بلد باشم بدون وقفه جواب می دهم.

-----------------------------
2.اگر دیتا لایف انجین مال ما ایرانی ها بود از سازمان بین الملی گرفته تا حقوق بشر شکایت می بردیم تا حقمان را پس بگیرند.

-----------------------------
3.اگر برنامه نویس هستید و از نقض حقوق خود می ترسید. هیچ وقت برنامه ننویسید.

هر جایی قوانین مخصوص به خودشو داره حالا دیتالایف انجین ماله کیه و کی نوشته ما به اون کاری نداریم فعلا این سایت پشتیبان رسمی دیتالایف انجین هست
ما کسی رو هم اجبار نمیکنیم که اینجا کپی رایت رو قرار بده یا نده ما فقط پشتیبانیش نمیکنیم

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
خدایا به آنکه عقل ندادی چه دادی و به آنکه عقل دادی چه ندادی
حضرت علی(ع)
8 اسفند 1390 - 21:42
پست #4
-----**
عضو سایت
محبوبیت: 10
عضويت: 17 بهمن 1389
تشکرها: 45
تشکرها از اين کاربر: 31
mahyad66,

قانون کپی رایت را ما تعیین نمی کنیم باید سید مصطفی بره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیتالایف انجین رو ثبت کنه که این کارهم عملی هستش

................................................................................
.
تک دانه وارز دیتالایف انجین
................................................................................
.

8 اسفند 1390 - 21:47
پست #5
پروفشنال
محبوبیت: 41
عضويت: 9 ارديبهشت 1390
تشکرها: 256
تشکرها از اين کاربر: 412
نقل قول: seleron
قانون کپی رایت را ما تعیین نمی کنیم باید سید مصطفی بره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیتالایف انجین رو ثبت کنه که این کارهم عملی هستش

عرض کردم که هر کی دوست داره کپی رایتو بزاره یا نذاره و هر کی دوست داره جواب سوال کسایی که کپی رایت رو نمیزارن رو بده یا نده
من خودمو گفتم
گذاشتن (نمیگم کپی رایت که فکر مالکیت نکنین) لینک دیتالایف انجین برای قدردانی از این سایت برای اینکه زحمت کشیده ترجمه کرده و پشتیبانی میکنه چیزه کمیه
اون دیگه بستگی به آدمش داره که چه طور فکر کنه

پيام ويرايش شد mahyad66 - 8 اسفند 1390 - 21:50

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
خدایا به آنکه عقل ندادی چه دادی و به آنکه عقل دادی چه ندادی
حضرت علی(ع)
9 اسفند 1390 - 14:55
پست #6
------*
عضو جدید
محبوبیت: 0
عضويت: 12 مرداد 1390