سلام دوستان دیتالایف انجینی:
این تاپیک رو بدلیل زیاد دیده شدن این موضوع گفتم بزنم تا به یک نظر هم سو برسیم.
خدا میدونه که آقایان محمد یکتا ، سید مصطفی موسوی ، سالار و ... تمامی مدیران این سایت چه زحمتی برای به اینجا رسیدن دیتالایف انجین فارسی کشیدن.
یک نمونه از زحمات این دوستان هنوز 5 روز از انتشار دیتالایف انجین 9.5 نگذشته که این دوستان نسخه فارسی شده رو بصورت رایگان در اختیار ما گذاشتن من هرجا گشتم تا انگلیسی نه ترکی نسخه 9.5 هنوز انتشار نیافته بود.
حالا این ظلم نیست که با برداشتن کپی رایت در حق این دوستان ما انجام میدهیم.مگه کپی رایت واسه سایت افت کلاس داره که بر میداریم...
این حرفها رو زدم تا با هم فکری این مشکل را حل کنیم.
توی این انجمن بچه های فعال حدود 20 نفر هستند که جواب سوال دوستان تازه وارد رو میدند.
من یه پیشنهاد دارم از این پس کسانی که کپی رایت رو رعایت نکردن جواب سوال هایشان را ندیم.
شاید این یک فرهنگ سازی بشه...
اگه دوستان پیشنهادی دارند بگن تا به یک نظر هم سو برسیم.
این تاپیک رو بدلیل زیاد دیده شدن این موضوع گفتم بزنم تا به یک نظر هم سو برسیم.
خدا میدونه که آقایان محمد یکتا ، سید مصطفی موسوی ، سالار و ... تمامی مدیران این سایت چه زحمتی برای به اینجا رسیدن دیتالایف انجین فارسی کشیدن.
یک نمونه از زحمات این دوستان هنوز 5 روز از انتشار دیتالایف انجین 9.5 نگذشته که این دوستان نسخه فارسی شده رو بصورت رایگان در اختیار ما گذاشتن من هرجا گشتم تا انگلیسی نه ترکی نسخه 9.5 هنوز انتشار نیافته بود.
حالا این ظلم نیست که با برداشتن کپی رایت در حق این دوستان ما انجام میدهیم.مگه کپی رایت واسه سایت افت کلاس داره که بر میداریم...
این حرفها رو زدم تا با هم فکری این مشکل را حل کنیم.
توی این انجمن بچه های فعال حدود 20 نفر هستند که جواب سوال دوستان تازه وارد رو میدند.
من یه پیشنهاد دارم از این پس کسانی که کپی رایت رو رعایت نکردن جواب سوال هایشان را ندیم.
شاید این یک فرهنگ سازی بشه...
اگه دوستان پیشنهادی دارند بگن تا به یک نظر هم سو برسیم.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه است. راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه است. و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه است.تـــــــیــــک آنــــــلایـــن بهترین مرجع دانلود رایگان قالب ها
www.TickOnline.ir