دیتالایف انجین فارسی

پرسش و پاسخ FAQ

تاریخ انتشار: 9 دی 1386
ارسال کننده: Mohammad_1ta
بوسيله اين ماژول مي توانيد يك سيستم پرسش و پاسخ (FAQ) در سايت راه بندازيد.
- با امكان اضافه كردن سوال در هم در سايت و هم در مديريت

پرسش و پاسخ FAQ


فايل زير را دانلود كنيد و بجاي مشخص شده كپي كنيد.
Download

فايل Engine/Engine.php را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
switch ($do) {

بعد از اين كد، كدهاي زير را قرار دهيد:
    case "faq" :
        include ENGINE_DIR.'/modules/faq.php';
        break;


فايل Engine/Inc/Options.php رو باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
$options['others'] = array(


پس از اين كد، كدهاي زير را قرار دهيد:
    array(
        'name'       => $lang['opt_faq'],
        'url'        => "$PHP_SELF?mod=faq",
        'descr'      => $lang['opt_faqd'],
        'image'         => "faq.png",
        'access'     => "1",
    ),


فايل Language/Farsi/Adminpanel.lng را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
$lang = array (

پس از اين كد،‌ كدهاي زير را قرار دهيد:
'opt_faq' => "پرسش و پاسخ",
'opt_faqd' => "Office FAQ on the site",
'faq_question' => "سوال",
'faq_answer' => "پاسخ",
'faq_date' => "تاريخ ايجاد:",
'faq_name' => "نام",
'faq_altname' => "آدرس Seo (صفحه)",
'faq_edit' => "ويرايش",
'faq_delete' => "حذف",
'faq_view' => "نمايش",
'faq_add_page' => "ايجاد صفحه",
'faq_add_faq' => "اضافه كردن پرسش و پاسخ",
'faq_title_faq' => "فهرست پرسش و پاسخ",
'faq_title_aef' => "اضافه كردن / ويرايش كردن پرسش و پاسخ",
'faq_title_aep' => "اضافه كردن / ويرايش كردن صفحه",
'faq_title_pages' => "فهرست صفحات",
'faq_error_1' => "نام را وارد كنيد. (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_2' => "هيچ آدرسي وارد نكرده ايد. كاراكترهاي موجود: \"a تا z و 0 تا 9\".  (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_3' => "سوال را وارد كنيد. (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_4' => "پاسخ را وارد كنيد. (كمتر از 200 كاراكتر)",
'faq_error_5' => "Length answer more 2000 characters.",
'faq_error_6' => "چيزي وجود ندارد.",
'faq_confirm_1' => "آيا شما از حذف اين مطمئن هستيد؟",
'faq_confirm_2' => "آيا شما از حذف اين مطمئن هستيد؟",


فايل Language/Farsi/Website.lng را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
$lang = array (

بعد از اين كد، كدهاي زير را قرار دهيد:
'faq_error_1' => "سوالتان را وارد كنيد. (كمتر از 2000 كاراكتر)",
'faq_add_ok' => "از شما متشكريم، به سوال شما بزودي پاسخ داده خواهد شد.",


فايل Admin.php را باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
'files'=> 'user',

پس از اين كد، كد زير را قرار دهيد:
'faq'=> 'admin',

فايل htaccess. را باز كنيد و كد زير را در آخر آن اضافه كنيد:
RewriteRule ^faq/([^/]+).html$ index.php?do=faq&page=$1 [L]


وارد PHPMyAdmin شويد و پس از انتخاب ديتابيس، ‌SQL هاي زير را وارد آن كنيد:
DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq`;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq` (
  `id` int(10) NOT NULL auto_increment,
  `question` text NOT NULL,
  `answer` text NULL,
  `position` tinyint(5) NOT NULL default 1,
  `page` smallint(8) NOT NULL default 0,
  `date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=latin1 */;

DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq_pages`;
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq_pages` (
  `id` smallint(8) NOT NULL auto_increment,
  `name` varchar(255) NOT NULL default '',
  `altname` varchar(255) NOT NULL default '',
  `date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=latin1 */;


حالا با آدرس زير مي توانيد وارد مديريت اين ماژول بشويد:
    9 نفر (9 کاربر و 0 میهمان) از این مطلب تشکر کرده اند.
    تشکر
    عضو سایت
    09 دی 1386 - 20:13
    سلام بابا این دانلوودی که گزاشتین اصلا اینگین اینگین پی اچ پی نداره فقط اوپشن پی اچ پی داره اول چک کنین بعد بزارین تو سایت یه ساعت بیشتر که الاف شدم
    مدیر کل
    09 دی 1386 - 22:12
    misagh,
    دوست عزیز، اون فایلی كه شما میگین (Engine/Engine.php)‌ ماله خوده فایل های سیستمه..!!!! what
    نه ماله این فایلی كه گذاشتم دانلود كنین..
    اگه اینطوری بود كه دیگه نمیگفتم این فایل رو ادیت كنین lol

    --------------------
    عضو سایت
    18 دی 1386 - 08:07
    سلام آقای یکتا
    من از ورژن 6 دیتالایف انجین استفاده می کنم .

    خواهش می کنم یه روش برای تغییر دسترسی به فایل ها رو بدین برای قالب ها

    آخه من هرچی دسترسی به فایل های قالب ها رو 666 قرار می دم بازم فایده نداره و راحت میشه اون فایلو دانلود کرد و یا دید مخصوصا فایل main.tpl .

    با تشکر از شما.
    میهمان
    23 دی 1386 - 20:17
    من با موفقیت نصب کردم.
    خوب حالا باید از کجا سوال بپرسیم؟!!!!
    عضو سایت
    27 دی 1386 - 16:13
    بابا من نصب کردم ولی متاسفانه وقتی روش کلیک میکنم میگه " دسترسی ندارید " چیکار کنم؟
    عضو سایت
    10 بهمن 1386 - 01:05
    این ماژول با فارسی نویسی مشکل دارد یعنی نمی شود در آن سوال یا جواب فارسی نوشت و فقط با حروف فارسی کار میکند
    عضو سایت
    05 اسفند 1386 - 13:46
    سلام و خسته نباشد

    برای من وقتی سوال و جواب انگلیسی می نویسم علامت سوال میاد .

    همه چی بهم میپاشه

    --------------------
    عضو سایت
    02 فروردین 1387 - 10:36
    فارسی ساپورت نمیکنه recourse belay
    عضو سایت
    07 مهر 1387 - 01:38
    منم همین مشگل فارس نویسی رو دارم.چیکار کنیم؟

    فهمیدم مشکل فارسیش از کجاست؟
    در آخرین مرحله این را وارد کنید :
    وارد PHPMyAdmin شوید و پس از انتخاب دیتابیس، ‌SQL های زیر را وارد آن كنید:

    DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq`;
    CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq` (
    `id` int(10) NOT NULL auto_increment,
    `question` text NOT NULL,
    `answer` text NULL,
    `position` tinyint(5) NOT NULL default 1,
    `page` smallint(8) NOT NULL default 0,
    `date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
    PRIMARY KEY (`id`)
    ) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=utf8 */;

    DROP TABLE IF EXISTS `dle_faq_pages`;
    CREATE TABLE IF NOT EXISTS `dle_faq_pages` (
    `id` smallint(8) NOT NULL auto_increment,
    `name` varchar(255) NOT NULL default '',
    `altname` varchar(255) NOT NULL default '',
    `date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
    PRIMARY KEY (`id`)
    ) TYPE=MyISAM /*!40101 DEFAULT CHARSET=utf8 */;
    عضو سایت
    01 آبان 1388 - 10:36
    این کد رو هم زدم ولی
    ���������� ��������� ������: faq_list.tpl
    می یاد
    عضو سایت
    06 شهریور 1390 - 21:12
    مفید خواهد بود.ممنون makhsoosefreeiran
    عضو سایت
    06 مهر 1390 - 18:27
    فایلهای gif رو نذاشتی
    عضو سایت
    26 فروردین 1394 - 13:36
    واسه من admin.php اون قسمت 'files'=> 'user', رو نداره . چیکار کنم؟؟؟ recourse
    عضو سایت
    27 فروردین 1394 - 08:25
    کسی نیست جواب منو بده. کارم گیره این ماژوله عاخه recourse narahat
    جهت ارسال نظر، فرم زیر را تکمیل نمائید:
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:

     
    پررنگکج خط دارخط دار در وسط|سمت چپوسط سمت راست|قرار دادن شکلکانتخاب رنگ|پنهان کردن متنقراردادن نقل قولتبدیل نوشته ها به زبان روسیقراردادن Spoiler
    کد امنیتی: *