دیتالایف انجین فارسی

هماهنگ سازی mybb با دیتالایف انجین

تاریخ انتشار: 2 خرداد 1387
ارسال کننده: Mohammad_1ta
توسط اين هك مي توانيد كاري كنيد كه هر كس در سايتتون كه با Datalife هست عضو شد، توي انجمني كه Mybb باشه عضو بشه و همچنين با اين هك مي توانيد آخرين پست هاي انجمن Mybb رو هم توي سايت به نمايش در بياوريد.

هماهنگ سازي mybb با ديتالايف


فايل زير رو دانلود كنيد و همرو به داخل فولدر اصلي WWW (كنار admin.php) كپي كنيد.
Download

فايل هاي mybb-config.php و dle_vs_mybb.php رو باز كنيد و اطلاعات مربوط به ديتابيس انجمن MyBB رو درون آن وارد كنيد. (همه چيز معلوم هست كه كجا بايد چه چيزي رو وارد كنيد)


فايل index.php رو باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
echo $tpl->result['main'];

كد پيدا شده رو حذف كنيد و بجاش كد زير رو قرار دهيد:
eval (' ?' . '>' . $tpl->result['main'] . '<' . '?php ');


فايل Engine/Modules/Register.php رو باز كنيد و به دنبال كد زير بگرديد:
require_once ENGINE_DIR.'/classes/parse.class.php';

پس از آن، كد زير رو قرار دهيد:
require_once ROOT_DIR."/dle_vs_mybb.php";

در همين فايل به دنبال كد زير بگرديد:
if (intval($config['reg_group']) < 3) $config['reg_group'] = 4;

پس از آن، كدهاي زير رو قرار دهيد:
if($password1==$password2) {$sr_password1=$password1;}
$member_info = array(
  'username'     => $name,
  'password' => md5($sr_password1),
  'email'    => $email,
  'regtime'  => $add_time,);

$mybb->from_dle_registration($member_info);


فايل Templates/Your-Theme/Main.tpl رو باز كنيد و كد زير رو در جايي كه ميخواهيد آخرين پست هاي انجمن به نمايش در بياد رو قرار بديد:
<?php include( 'lasttopics.php' ); ?>


چون اين هك رو خودم آماده كردم، انجمني mybb روي سايت نداشتم كه تست كنم و اين هك فقط روي لوكال هاست چك شده و كار ميكرده..! پس اگه مشكلي بود، لطفاً در انجمن ها مطرح كنيد.
    44 نفر (44 کاربر و 0 میهمان) از این مطلب تشکر کرده اند.
    تشکر
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 14:54
    سلام.
    خیلی ممنون.
    لطما هماهنگ سازی دیتالایف انجین با phpBB را هم توضیح دهید.
    مدیر کل
    02 خرداد 1387 - 15:00
    سلام nima.a,
    چشم برای اون هم اگه تونستم آماده می كنم smile

    --------------------
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 15:13
    سلام آق محمد love
    می دونستی بهترین حرکتی که تو دیتالایف انجین می تونستی بزنی این بود ؟ wink

    ممنون واقعا !
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 15:26
    اقا محمد سلام واقعاَ که شاهکار کردی

    اقا دستت درد نکنه خیلی خیلی کار بزرگی کردی

    باز هم ممنون worship pray

    در ضمن من هم تست کردم اقا 100 % کار می کنه و مشکلی نداره
    مدیر بازنشسته
    02 خرداد 1387 - 15:56
    سلام آقا محمد
    می گم اسكریپت فروشگاه به شكل ماژول برای دیتا لایف گیر آوردین یا خودم یه تر و تمیز آژاكسیش رو بنویسم ؟ smile
    مدیر کل
    02 خرداد 1387 - 16:08
    digitak, tack,
    4 كریم love

    saron,
    من تقریباً درستش كردم... آژاكس هم توی بعضی قسمت هاش به كار بردم..!
    میخوای واستون بفرستم ببینین چطوریه؟ (كه اگه چیزی كم و كسر داشت شما كه تو PHP وارد هستین، اضافه كنین)

    --------------------
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 16:41
    محمد جان به نظر من هم یكی از بهترین كارهاتون همینه

    وی برای من یه مشكلی داره ؟؟ همیه حروف رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می ندازه
    مدیر بازنشسته
    02 خرداد 1387 - 17:17
    mohammad_1ta,
    ممنون می شم اگه بفرستینش .
    به ایمیل salehi221 بفرستین .

    سئوال : می گم وقتی شما یه كالا رو به سبد خریدتون اضافه می كنید ، اون این كارو با آژاكس انجام می ده ؟ اگه اینجوریه خیلی عالیه و گرنه خودم باید این كارو بكنم . امكان امتیاز دهی و نظر دادن برای محصولات رو داره ؟ یك پلاگین هستش یا بخش مدیریت مستقل برای خودش داره ؟ منظورم اینه كه مثل گالاری عكس كه تو همین سایت گذاشتین یك ماژول هستش یا نه ؟

    تشكر
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 17:41
    ممنون محمد جان
    منتظر هماهنگ سازی با VB هم هستیم winked

    خبر فروشگاه هم خیلی خوشحالم کرد . امیدوارم به زودی با امکانات زیاد تکمیل شه fellow
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 17:47
    علی جون محمد تو فروم هم گفت ماله vb پولیه مثل خودش؟؟
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 18:55
    ببخشید من حواسم نبود recourse
    مدیر کل
    02 خرداد 1387 - 21:12
    سلام nextdl,
    اگه تمام حروف اسم تاپیک رو ؟؟؟؟؟ نشون میده، فایل lasttopics.php رو باز كنین و كدهای زیر رو حذف كنین ببینین درست میشه؟
    mysql_query("SET NAMES 'cp1251'", $link);
    mysql_query("SET character_set_connection = 'cp1251'", $link);

    (اگه درست شد، لطفاً بگین تا درست كنم فایلش رو smile )

    saron,
    چشم الان براتون ارسال میكنم. ( yahoo.com@ بود دیگه؟ ) smile

    در مورد آژاكس بودن اون قسمت، اول اون كارو انجام دادم، ولی چون آژاكس بود دیگه چیزی توی دیتابیس اضافه نمیكرد..! برای همین آژاكس بودن اون قسمت رو بداشتم...
    امكان امتیاز دهی و نظردهی رو قبلاً گذاشته بودم ولی بعداً كه فكر كردم حذفش كردم... sad
    امكان اضافه كردن كالا و موضوع بندی كالا ها رو هم میشه از توی مدیریت انجام داد.
    حالا خودتون ببینین چی شده fellow

    --------------------
    عضو سایت
    02 خرداد 1387 - 23:01
    ایولا پسر
    ریئس نمیخوای زن بگیری ؟
    مدیر بازنشسته
    02 خرداد 1387 - 23:03
    mohammad_1ta,
    نه دوست عزیز در gmail هستش .
    salehi221{at}gmail{dot}com

    این ماژول سیستم پرداخت بانكهای ایرانی مانند سامان و پارسیان و ... رو داره ؟ اگه نداره خودم درستش می كنم . fellow
    خیلی ممنون
    عضو سایت
    03 خرداد 1387 - 23:26
    نه محمد جان نه تنها درست نشد بلكه یه مشكل جدید دیگه هم برام ژیش اومده تو IE اسمها یا همون علامت سئوال ها از كادر میان بیرون و قالبو میزنند به هم ممنون میشم یه كاریش بكنی

    love
    عضو سایت
    12 خرداد 1387 - 09:17
    سلام آقا محمد دست شما درد نکنه
    اگه میشه هماهنگ سازی 4images با دیتالایف انجین رو هم بزارید.
    ممنون میشم smile
    عضو سایت
    12 خرداد 1387 - 13:55
    آقا بالاخره كسی این سیستم رو نصب كرده و داره استفاده میكنه ؟ ما بریم ببینیم
    عضو سایت
    19 خرداد 1387 - 22:15
    آقا در محل نمایش ارور زیر را می دهد:پستی را نمی تواند نشان دهد.

    و نصف سایت بالا نمی آید.(تمام مقادیر برای اتصال به دیتابیس هم چک کردم درست بود belay )
    عضو سایت
    18 تیر 1387 - 21:19
    آقا دستتون درد نکنه اما یه مشکلی داره اونم اینه که اگه کاربری قبل از اینکه انجمن به وب سایت اضافه شده باشه عضو سایت بشه دوباره باید عضو شه ...
    راهکاری برای این مشکل ندارین ؟
    عضو سایت
    24 مهر 1387 - 14:27
    آیا میشه توی Root
    دیتا توی روت اصلی نباشه و دیتا توی یه پوشه مثلا beta و mybb توی پوشه forum باشه
    آیا باز هماهنگ میشه کرد؟
    عضو سایت
    09 دی 1387 - 15:40
    happy makhsoosefreeiran happy happy makhsoosefreeiran

    خیلی ممنون

    --------------------
    عضو سایت
    22 بهمن 1387 - 08:17
    سلام دوستان هماهنگ سازی دیتا لایف با vb و phpbb و smf را آماده کردم
    اگر خواستید براتون بگذارم
    راستی یک هاست 50 گیگی دارم که می خواهم هدیه اش کنم به دیتا لایف چون از 15 هر ماه به بعد دیتا لایف پهنای باندش تموم میشه با این کار این مشکل هم حل میشه
    با تشکر از مدیر سایت
    laughing
    عضو سایت
    07 اردیبهشت 1388 - 19:49
    با سلام ،

    آقا لینک خرابه ، من شدیدا به این هک نیاز دارم ، لطفا اصلاحش کنید!
    عضو سایت
    13 خرداد 1388 - 11:28
    لینک درسته عزیز fellow
    عضو سایت
    22 خرداد 1388 - 14:10
    برا من که اینجوریه وثبت نامها هم در مای بی بی نشون نمیده
    My Webpage
    عضو سایت
    26 مرداد 1388 - 13:06
    یه سوال
    اگه از مای بی بی عضو بشیم توی دیتالایف انجین هم عضو شدیم ؟؟

    یا فقط اونجوری کار میده؟؟
    عضو سایت
    28 مرداد 1388 - 20:15
    شرمنده
    ولی کار که نکرد هیچ سایتمم رو داغون کرد.

    ـــــــــــــــــــــــ
    مرکز دانلود پارسی زبانان
    www.007download.ir
    عضو سایت
    08 اسفند 1388 - 04:47
    این جوری که معلومه این هک برای هیچ کسی روی سرور کار نداده اگه بتونین عملیش کنید واقعا عالی میشه من یکی که خیلی لازمش دارم. question
    عضو سایت
    03 تیر 1389 - 22:06
    بابا این خرابه
    عضو سایت
    19 تیر 1389 - 01:29
    دوستان من الان دارم به صورت مجتمع شده از این سیستم استفاده میکنم ولی متاسفانه اموزشی که ارسال کردم هنوز منتشر نشده یا هیچ وقت منتشر نخواهد شد.www.godofsearch.ir/forum/ شما میتوانید خودتان ببینید.ممنون.
    در ضمن هر کی خیلی نیاز داره میتونه pm بده بهش توضیح میدم. belay

    --------------------
    جهت ارسال نظر، فرم زیر را تکمیل نمائید:
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:

     
    پررنگکج خط دارخط دار در وسط|سمت چپوسط سمت راست|قرار دادن شکلکانتخاب رنگ|پنهان کردن متنقراردادن نقل قولتبدیل نوشته ها به زبان روسیقراردادن Spoiler
    کد امنیتی: *